Извозване на мебели

Хамали за извозване на мебели директно от адрес

Професионални хамали за извозване на стари мебели. Изхвърляне на отпадъци, пренасяне на мебели и изнасяне на електроуреди.

Новото жилище е мечта за мнозина, а за други горчива реалност. Преместването на цялата покъщнина е истински кошмар за домакините.

Събиране, опаковане, изнасяне, транспортиране – това е истинска мъка.

Повечето щастливи собственици на ново жилище вече знаят, че само хамалите могат да им съдействат за извозване на мебели до новия дом.

Ако сте решили да не носите нищо старо с вас в новото жилище, можете да продадете старите мебели или да ги изхвърлите. Отново хамалите ще са ви помощници в осъществяване на идеите. Те ще ви помогнат да разглобите и опаковате мебелите, които ще вземете със себе си в новото жилище.

Ще натрошат и ще транспортират ненужните ви мебели до депото за утилизация.

Хамалите имат безплатна услуга, касаеща извозване на мебели от дома. Ако вашите мебели могат да се използват от други хора, които не могат да си купят нови мебели или пък материалите от тях могат да бъдат използвани ефективно, за услугата извозване на мебели, не се изисква заплащане.

Още при подаването на заявката за услугите на хамалската бригада уточнете какви са плановете за мебелите. При предварителния безплатен оглед, който е препоръчителен, покажете кои мебели искате да изхвърлите и кои да вземете със себе си.

Така хамалите ще могат добре да организират работата си, за да не забавят преместването ви.

Ще бъде направен график на извозването до новото жилище и до депото. Мебелите, които ще продължите да използвате, ще бъдат старателно опаковани, за да не се нарани повърхността им при транспортирането. След като бъдат извозени до новото си местоположение, хамалите внимателно ще ги разтоварят и монтират. Така ще се предотврати всяка възможност за грешка при монтажа и увреждане на мебелите.

Хамалите ще са толкова внимателни и към всички останали кашони, пакети и кутии от вашата покъщнина по време на транспортирането. От вас ще се изисква само да направите подробен инвентарен списък на всички опаковани вещи и мебели, които ще се превозват.

Този списък ще ви гарантира, че нищо няма да бъде забравено на стария адрес и ще бъде разтоварено на новия. При евентуална липса на някои от вещите, можете да направите рекламация или да търсите какво се е случило с вещите, които са в списъка, но не са разтоварени на новия адрес.

 

Вашият коментар

Call Now Button